Workshop striptease

Bent u op zoek naar een leuke activiteit of bezigheid voor een feest of evenement? Wilt u met een uniek idee komen wat waarschijnlijk nog niemand van uw gasten heeft meegemaakt? Een workshop striptease is dan de perfecte uitkomst! Al vanaf € 170,00 volgt u bij ons een volledige stripper workshop of striptease workshop voor uw gezelschap.

Wij laten een ervaren en professionele stripper bij u langskomen die u en uw vriendinnen op een leuke en toegankelijke manier een workshop striptease zal organiseren. Er worden verschillende aspecten van het vak doorgenomen en geoefend, alle fijne kneepjes komen aan bod. Aan het einde van de workshop is iedereen in staat een spectaculaire show neer te zetten. Hun vriend zal u eeuwig dankbaar zijn!

Workshop striptease door een ervaren lerares

We begrijpen dat zo’n striptease workshop spannend kan zijn voor sommige vrouwen. Gelukkig hebben onze leraressen hier ervaring mee en ze weten precies hoe ze mensen op hun gemak moeten laten voelen. Ze leggen alles rustig uit, doen demonstraties en geven tips. Uiteraard allemaal binnen de comfortzone van u en uw gasten. Vooraf wordt natuurlijk een gepaste warming up gedaan, waarna u overgaat naar verschillende onderdelen van de workshop striptease. Denk aan lapdance, floorwork, tease, en het strippen. Aan het einde kunnen degene die willen een show neerzetten om iedereen van hun sokken te blazen! 

 

Gezelligheid met onze workshop striptease

De dames die onze striptease workshops verzorgen zijn ervaren strippers bij Huurstripper.nl. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben zij alles over het vak geleerd en ervaren en willen zij graag hun kennis delen doormiddel van workshops. Ze zorgen dat u en uw gezelschap zich comfortabel voelen en doorlopen stapje voor stapje het proces. Alles is natuurlijk informeel en er is veel ruimte voor lol en gelach. Beleef ook deze unieke ervaring met uw beste vriendinnen en boek een workshop striptease bij ons. Wanneer de meiden ’s avonds weer thuis zijn weten ze precies hoe ze hun vriend moeten plagen, verleiden en op verschillende manieren op hem kunnen zitten. U krijgt gegarandeerd van de mannen te horen dat ze u dankbaar zijn! 

Direct boeken

Het doel van onze workshop striptease om onze passie te introduceren en u op een leuke manier kennis te laten maken met het vak. Het is zo veel meer dan mensen denken! We verzorgen leuke, interessante en vooral onvergetelijke werkshops waarbij gezelligheid voorop staat. Neem contact op voor het maken van een afspraak en wij zullen al uw wensen met u doornemen.