BUIKDANSERESSEN

Buikdanseres boeken

Buikdansen is een sensuele vorm van dansen die al enkele duizenden jaren oud is. Het buikdansen is afkomstig uit het Midden-Oosten, de Levant en Noord-Afrika. Buikdansen is gehuld in een zweem van mystieke erotiek, geen wonder dat het populair is om buikdansworkshops te volgen of een buikdanseres in te huren op feesten of bijzondere momenten. Buikdanseressen inhuren voor uw evenement of andere bijzondere gelegenheid? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een buikdanseres inhuren?

Wilt u zelf genieten en uw gasten meevoeren naar de sprookjes van Duizend-en-een-nacht? Dan is het een idee om buikdanseressen in te huren. Of u onze danseres centraal of juist wat meer op de achtergrond laat dansen is geen probleem. Voor haar is het immers geen probleem om haar kunsten te vertonen. Of dat nu voor uw ogen of op de achtergrond gebeurt, is geen punt. Ook als u liever zelf deelneemt aan deze manier van dansen is het mogelijk om een buikdanseres in te huren. Tevens kunt ervoor kiezen om een uitgebreide workshop te volgen, waardoor u zelf de fijne handelingen van het buikdansen ervaart. Voor iedereen, zowel man en vrouw, is het mogelijk om te leren buikdansen door een ervaren buikdanseres. Of u nu man of vrouw bent, een gemiddeld of zwaarder postuur hebt: buikdansen is een unieke ervaring en leert u kennis maken met een geheel andere wereld.

De achtergrond van het buikdansen

Buikdansen is afkomstig uit de Arabische wereld, dus het Midden-Oosten, de Levant en Noord-Afrika. Hoewel de Arabische cultuur onlosmakelijk verbonden is met het buikdansen, zijn er ook bronnen die beweren dat deze dansvorm uit India afkomstig is. In de oorsprong zou buikdansen weinig met erotiek te maken hebben. Hoe dan ook: het buikdansen is een dans waarbij de combinatie van subtiele heupbewegingen en armen centraal staat. Niet alleen de buik ‘danst’, eigenlijk het gehele lichaam danst mee. De gedachte achter het buikdansen is dan ook dat alle energie die zich vrijelijk rond beweegt in het lichaam wordt gebundeld op de in het oog springende locaties zoals de heupen en buik. Het is geen geïsoleerde dans. Dat betekent dat de focus op meerdere plekken tegelijk ligt.

Laat u en uw genodigden verrassen

Maak er voor u en uw gasten of relaties een onvergetelijke avond van als u kennis maakt met de mystieke krachten die gepaard gaan met het buikdansen. Via ons heeft u in enkele klikken op de knop of met een simpel telefoontje een buikdanser gehuurd die uw gelegenheid in een oosters licht zet. Ook als u eventuele vragen heeft of zelf een workshop buikdansen wilt volgen bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.