STRIPPER MAGIC MIKE

Speciaal voor de dames: onze stripper ‘Magic Mike’. Goed voor een sensuele show. 

U KUNT MAGIC MIKE BOEKEN VOOR DE VOLGENDE ACTS

  • Magic Mike

  • Magic Mike XXL

     

     

Stripper Magic Mike boeken

In 2012 was de film ‘Magic Mike’ razend populair. De film die over mannelijke strippers gaat bleek goed aan te slaan bij het vrouwelijk publiek. Inmiddels is Mag Mike in strippersland en ver daarbuiten een begrip geworden en veel mannelijke strippers hebben zich een rol van Magic Mike aangeleerd. Sexy, uitdagend en steengoed in hun act: dat is waar onze strippers bekend om staan. Bent u nieuwsgierig naar onze strippers geworden? Of wilt u misschien zelf een stripper boeken? Lees dan hier meer over de mogelijkheden. Een stripper via Huurstripper.nl boeken gaat eenvoudig per e-mail, telefoon of zelfs Whatsapp!

Wanneer een stripper Magic Mike inschakelen?

Onze strippers Magic Mike kunt u door heel Nederland inschakelen en eventueel ook in de grotere steden van Vlaanderen zoals Gent of Antwerpen. Wist u trouwens al dat u vanaf 170 euro een onvergetelijke stripact heeft. Er wordt vaak gezegd dat een stripper veel kost, maar dat is zeker niet altijd zo. U kunt onze strippers dan ook boeken voor zowel vrijgezellenfeestjes, evenementen of bijeenkomsten die voorzien dienen te worden van nét dat beetje extra. Uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen met de nodige spanning, humor en vermaak: dat is het doel van Huurstripper.nl en onze strippers!

Discreet en professioneel

Onze strippers zijn entertainers pur sang! En dat ziet u terug in hoe zij te werk gaan. Of u nu een algehele stripact van ze verwacht of dat ze slechts aanwezig zijn om, bijvoorbeeld, drankjes te serveren op uw evenement of feest: u kunt ze voor iedere gelegenheid inschakelen. Onze strippers Magic Mike nemen bovendien contact met u op als ze gearriveerd zijn op de plek van bestemming. Zo kunt u ze in alle discretie naar de feestlocatie wijzen. Op die manier blijft de verrassing voor uw vrienden natuurlijk helemaal compleet.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de sensuele show en verleiding die onze strippers u bieden? Dan raden wij het altijd aan om even met ons te bellen of via de andere weg contact op te nemen. Graag horen we van u wat uw wensen zijn, zodat wij onze strippers kunnen instrueren hoe zij te werk moeten gaan. Ook als u bepaalde wensen heeft over de act, de lengte ervan of hoe ver onze strippers mogen gaan horen wij dat uiteraard graag! Onze contactgegevens vindt u hieronder: