MANNELIJKE STRIPPER

Sexy gespierde mannelijke stripper huren

Waarschijnlijk zijn de meesten het er wel over eens dat de beste manier om een feest, evenement of bachelor party buitengewoon te maken is doormiddel van het huren van een mannelijke stripper. Bij ons kunt u makkelijk en snel een aantrekkelijke mannelijke stripper bestellen op elk gewenst moment. U kunt bij ons terecht voor het maken van afspraken voor toekomstige feesten, of voor een spannend last-minute besluit. Een mannelijke stripper zet voor u een stomend hete show neer, en het beste is: u bepaald het thema! Een mannelijke stripper van huurstripper deinst niet terug voor een uitdaging en zet voor u graag een onvergetelijke show neer. Twijfel daarom niet, en kies ervoor om voor uw evenement een mannelijke stripper te huren.

Mannelijke stripper huren

Wilt u een mannelijke stripper huren? Dan bent u bij huurstripper.nl aan het juiste adres. Huurstripper.nl is een Allround Entertainmentbureau dat voor u geweldige shows en workshops organiseert. Door de jarenlange ervaring weten wij wat een erotische show nodig heeft. De mannelijke strippers van huurstripper.nl weten dit ook als geen ander en zullen u dan ook de show van uw leven geven. Wij hebben een top aanbod aantrekkelijke mannelijke strippers met elk hun eigen specialiteiten. Wij hebben voor ieder wat wils.

Een mannelijke stripper huren

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een bepaald thema te kiezen voor uw show. Dit geeft de mannelijke stripper de gelegenheid om een unieke show te neer te zetten met het door u gewenste thema. Op deze manier kan de show tevens perfect aansluiten met het thema van uw bijeenkomst of evenement. Maar als u spontaan besluit om een mannelijke stripper te huren is het natuurlijk ook leuk om een stijl te kiezen die u op dat moment het meest aanspreekt. Onze mannelijke strippers hebben verschillende shows die ze aan kunnen bieden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Gentleman: Niks is aantrekkelijker dan een man in “pak”.
 • Marine: Laat u verrassen door een aantrekkelijke marinier.
 • Politie: Onze mannelijke stripper komt u graag arresteren.
 • Danser: Een mannelijke stripper weet hoe hij u kan verleiden met zijn sexy dansmoves.
 • Magic Mike: Verras de bachelorette met een heuse Magic Mike show.
 • Magic Mike XXL: Een extra uitgebreide Magic Mike show die u de tijd van uw leven bezorgd.
 • Nerd: Wist u dat nerds ook heel sexy kunnen zijn? Onze mannelijke strippers laten dit wel even zien!
 • Kinky: Een kinky show neerzetten is voor onze mannelijke strippers een eitje. Zij weten wat te doen.
 • Pizza bezorger: Daar is eindelijk de pizza! Maar, wacht.. Wat doet de bezorger nou?!
 • Gangster: Ook gangsters weten hoe ze uit de kleren moeten gaan.
 • Bouwvakker: Stiekeme fantasieën over een bouwvakker? Onze mannelijke strippers maken dit voor u waar.
 • Zorro: Ontdek wat verstopt zit onder Zorro’s cape.
 • Pimp: Een pimp die u komt verleiden. Denkt u dit te kunnen weerstaan?
 • Kerstman: Als er geen kinderen in de buurt zijn laat de Kerstman zich plotseling van een hele andere kant zien.
 • Cowboy: Onze mannelijke strippers komen u verleiden in stoere wild west sferen.

Maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk! Bekijk per mannelijke stripper wat de specialiteiten zijn en vind de mannelijke stripper die uw avond onvergetelijk maakt. Of het nu een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere gelegenheid is, de mannelijke strippers weten u ten alle tijden erotisch te vermaken. Voor het huren van een mannelijke stripper kunt u gemakkelijk contact opnemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06-41182793. Daarnaast is het mogelijk een mail te sturen naar info@huurstripper.nl. Bekijk op de website onze mannelijke strippers en kies de mannelijke stripper die het beste bij uw wensen aansluit.

Onze prijzen

Een mannelijke stripper huren bij huurstripper.nl betekent zekerheid. U krijgt altijd een bevestiging van uw boeking toegestuurd. Als de mannelijke stripper op de locatie arriveert kan hij dit van tevoren laten weten zodat u de stripper (ongezien) naar binnen kunt begeleiden. De kosten voor de show zijn vanaf 170 euro. Dit bedrag dient voordat de show begint overhandigd te worden. Hierna krijgt u een fantastische, opwindende show van ongeveer 15 minuten. Wilt u meer informatie over de mannelijke strippers, de shows of de prijzen? Neem dan contact met ons op.