Workshop Magic Mike

Heeft u een vrijgezellenfeest met uw vrienden, de bruidegom en of zijn familie? En heeft u zich altijd al eens een échte stripper willen wanen? Dan is een workshop Magic Mike van Huurstripper.nl echt iets voor u. Tijdens onze workshop Magic Mike laten wij u kennis maken met alle onderdelen die bij het strippen horen en natuurlijk geven wij u ook een voorproefje van een echte striptease act tijdens onze workshop Magic Mike. Hoe gek u het zelf wilt, is geheel aan u. Wij horen het in ieder geval graag als u speciale wensen heeft. Klinkt een workshop Magic Mike als iets dat u en uw vrienden op het lijf staat geschreven? Boek dan vandaag nog een workshop bij ons.

Workshop Magic Mike: hoe het begon

Magic Mike is natuurlijk het meest bekend door de gelijknamige film die in 2012 uitkwam, geregisseerd door Steven Soderbergh en met acteurs Channing Tatum en Matthew McConaughey. Deze film over vriendschap, maar vooral de wereld van mannelijke strippers, hun achtergrond en natuurlijk hun sensuele acts zorgden voor veel spanning in de filmzalen. Aantrekkelijk voor vrouwen en misschien inspirerend voor mannen. Huurstripper.nl zag gelijk het succes van deze film in en bedacht de workshops Magic Mike. Inmiddels kunnen we zeker stellen dat ze workshops erg populair zijn en inmiddels voor allerlei gelegenheden geboekt worden. Een vrijgezellenfeest, verjaardag of evenement was dan ook nog nooit zo spannend en vooral leuk!

 Professioneel en goed verzorgd

De workshop Magic Mike die wij bij Huurstripper.nl bieden is niet alleen goed verzorgd, in die zin dat wij alle benodigdheden en kennis voor een goede stripact in huis hebben, maar ook nog eens zeer professioneel. Onze strippers doen namelijk alleen de dingen die u met ze heeft afgesproken. Zo komt u tijdens uw workshop niet voor verrassingen te staan. Bovendien denken ze graag met u mee om uw workshop te voorzien van nét dat beetje meer. Over hun humor, expertise en vermogen om een gezellige dag of avond te bezorgen hoeft u zich ook al geen zorgen te maken. Het is immers hun vak!

Onze workshop boeken

Een van de voordelen van Huurstripper is dat wij door heel Nederland en inmiddels ook in België actief zijn (en dan met name rond Antwerpen en Gent). Dat betekent dus dat u overal onze workshops kunt boeken. Eventueel bij u thuis, maar ook op een door uw gekozen locatie. Vaak horen we dat een stripper of workshop als deze duur zou zijn. Maar we kunnen u geruststellen: dat valt reuze mee! Wist u namelijk dat wij al een ‘vanafprijs’ van 170 euro hanteren? Hiervoor krijgt u een workshop die u niet snel zal vergeten. Bent u benieuwd of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, e-mail of door te bellen. U vindt de contactgegevens hieronder: