PAALDANSERESSEN

Paaldanseres boeken

Onze paaldanseressen zijn er om u, uw gasten of andere genodigden op een (vrijgezellen)feest, evenement of partij te voorzien van een bijzondere glans. Paaldansen is ligt tussen dans en atletiek waarbij verschillende oefeningen uitgevoerd worden dansend rondom en hangend aan een verticale paal. In tegenstelling tot wat het lijkt is paaldansen een zeer intensieve bezigheid die een grote spierkracht vereist. Paaldanseressen moet dan ook zichzelf omhoog kunnen tillen en al aan de paal allerlei bewegingen uitvoeren. Deze bewegingen, vaak op spannende, erotische manieren, vormen een sensuele dans rondom de paal.

Het paaldansen werd bekend in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst verscheen in Canadese stripclubs. De oorsprong van de sensuele atletiek aan de danspaal gaat echter verder terug; op showelementen uit het Chinese circus.

Wat doen onze paaldanseressen?

Paaldansen is dus een echte manier om te verleiden. En samen met onze paaldanseressen weet u zeker dat uw evenement een succes wordt. Of u er nu een, twee of een hele groep boekt: paaldanseressen zorgen voor live entertainment. Clubs, disco’s en feestzalen gingen u al voor, waarbij de paaldanseressen enthousiast ontvangen werden. Bovendien: het is weer eens wat anders!

Professionals

Met elastische kleding, t-shirts en korte kleding, creëren danseressen een zo groot mogelijk wrijving tussen de paal en de huid. Dit is noodzakelijk om goed vast te kunnen houden aan de paal. Dragen zij deze kleding niet, dan zouden ze immers naar beneden glijden. Gelukkig zijn onze paaldanseressen echte professionals en weten zij precies hoe zij op een verleidelijke manier deze topsport moeten uitvoeren.

De atletische oefeningen aan de paal kunnen gecombineerd worden met verschillende dansstijlen, bijvoorbeeld: sportief, modern, sensueel, ballet. Zowel mannen als vrouwen kunnen paaldansen, en deze sport wordt soms ook in duo’s gedaan

Contact opnemen

Contact opnemen met ons gaat al eenvoudig via de verschillende mogelijkheden op de website. Indien u interesse heeft in een workshop komen wij graag met u in contact. Samen maken we dan een afspraak over de locatie, tijd en het aantal personen. Ook als u de diensten van onze danseressen enkel en alleen inzet als achtergrond danseressen of om uw evenement op te sieren, bent u bij ons op de goede plek. Vraag altijd naar de mogelijkheden. Heeft u nog bepaalde wensen of voorkeuren? Meld het ons!