Naakte butler

Bent u op zoek naar geschikte bediening en de perfecte entertainment om op uw feest uit te nodigen? Waarom niet twee vliegen in een klap slaan met een butler playboy? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij verzekeren u dat wij deze klus kunnen klaren! Een naakte butler van Huurstripper.nl kan beide taken prima vervullen. Hij brengt drankjes of hapjes rond en entertaint tegelijk de gasten. Hij heeft een prachtig afgetraind lichaam en hij weet hoe hij deze moet bewegen. Nodigt u hem uit op uw feest?

Hoewel de naakte butler playboy geen kleren draagt is het natuurlijk wel belangrijk dat hij er als een butler uit ziet. Daarom draagt hij een stijlvolle strik of stropdas en een schort. En met die aantrekkelijke glimlach is hij absoluut onweerstaanbaar. Een man met een prachtig ontbloot lichaam in combinatie met een vriendelijke en charmante persoonlijkheid is toch de ultieme droom van elke vrouw? En laten we niet vergeten dat onze naakte butler stiekem ook wel een beetje ondeugend is.. Kan jij hem weerstaan?

Wat doet een naakte butler playboy?

Er zijn verschillende taken die de butler op zich neemt; allen in zijn gebruikelijke schort en stropdas. Een aantal voorbeelden van activiteiten:

  • Gastheer: hij ontvangt al uw gasten bij de ingang en breekt gelijk het ijs.
  • Bediening: hij loopt rond met hapjesschalen en brengt drinken naar uw gasten.
  • Barkeeper: de glazen van uw gasten worden bijgevuld door deze hunk.
  • Fotomodel: uw gasten kunnen op de foto met de naakte butler, hij geeft uiteraard zijn beste glimlach!

Geeft u deze taken uit handen aan een butler playboy? Uw gasten zullen de avond van hun leven hebben! Wanneer u nog aanvullende taken hebt voor hem kunnen we dit in overleg afspreken. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en input.

Welke gelegenheid?

De butler kan bij elke gelegenheid ingehuurd worden. De keuze is aan u! Onze mannen worden veelal geboekt voor bijvoorbeeld:

  • Ladies Nights
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Verjaardagen
  • Welkom thuis feestjes
  • Afscheidsfeestjes
  • Babyshowers

Een naakte butler playboy, speciaal voor de dames. Boek jij er ook een? Hij komt graag bij u langs, of het nu in een discotheek, bar, café of gewoon in uw huiskamer is.

Butler boeken

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een naakte butler dan kunt u bij ons terecht. Neem direct contact met ons op voor informatie of een afspraak. Wij zijn ook beschikbaar voor last minute boekingen.

OF BEL ONS OP: 06 – 41 18 27 93
OF MAIL ONS OP: info@huurstripper.nl

NU BOEKEN!