PRIJZEN VAN ONZE STRIPPERS, STRIPTEASE EN THEMASHOWS

Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren voor striptease show. Ook als u bepaalde wensen heeft (bijvoorbeeld als het om een themafeest gaat) horen wij dit graag van u. Dan zorgen wij voor een striptease act of topless entertainment geheel in stijl. Zoal u kunt zien zijn de kosten per act anders, naargelang de duur en omvang:

Striptease act van ongeveer 15 /20 min: prijs vanaf € 170,00,-. We vragen een aanbetaling van 25% over het totale bedrag. Het resterende bedrag dient u contant voorafgaand aan de act te overhandigen aan de dame of heer.
– Tarieven voor Ladies Night of Men’s Night: prijs vanaf € 250,-.
– Een strip act gecombineerd met 45 minuten extra entertainment: prijs vanaf € 250,00,-.
– Wilt u direct een stripper of striptease boeken? Dat kan zeker bij ons snel en goedkoop.

Meer informatie met betrekking tot het inhuren van een stripper of striptease vindt u op onze website. Ook is het mogelijk om altijd even contact met ons op te nemen. Bel of mail ons dan ook om u wens te bespreken of direct een stripper boeken.

De beste entertainers en sexy strippers bij Huurstripper.nl

Wij garanderen u de beste en mooiste strippers met de laagste prijzen. Een stripper of striptease inhuren kan gemakkelijk en snel bij Huurstripper.nl Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en wanneer u een stripper of striptease bij ons boekt ontvangt u altijd van ons hiervan een bevestiging per email of indien gewenst via Whatsapp. Een striptease show kan tot 15 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden, bij annulering binnen 14 dagen wordt kosten in rekening gebracht. Bij Onvoorziene omstandigheden waardoor een stripper of stripster onverwachts verhinderd is, nemen wij of onze strippers altijd contact met u op en zorgen wij in overleg met u voor een vervanging. Bij Huurstripper.nl komt u op uw feest nooit zonder stripper of striptease te zitten.Onze entertainers weten hoe ze op een sensuele manier de avond naar hun hand kunnen zetten. De strippers van huurstripper.nl zijn bedreven in hun werk en willen van iedere gelegenheid een bijzonder moment maken. Wanneer u uw geschikte model gevonden heeft kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u daarna met het boeken, de kosten en de afspraken van de avond zelf. 

STRIPPER MANNELIJK

Prijs vanaf € 170

STRIPPER VROUWELIJK

Prijs vanaf € 170

CARWASH STRIPTEASE

Prijs vanaf € 190

LADIES NIGHT

Prijs vanaf € 250

TOPLESS BEDIENING

Prijs vanaf € 170

VRIJGEZELLENFEEST

Prijs vanaf € 170

DUO STRIPTEASE

Prijs vanaf € 350

CANDYGIRLS

Prijs vanaf € 180

NAAKTE BUTLER

Prijs vanaf € 180

EROTIC NIGHT

Prijs vanaf € 450

PRIJZEN WORKSHOPS & STIPTEASE

WORKSHOP MAGIC MIKE

Prijs vanaf € 170

WORKSHOP STRIPPER

Prijs vanaf € 170

WORKSHOP BURLESQUE

Prijs vanaf € 45 per persoon

WORKSHOP BUIKDANSEN

Prijs vanaf € 170

WORKSHOP TWERKEN

Prijs vanaf € 45 per persoon

WORKSHOP NAAKT SCHIDEREN

Prijs vanaf € 55 per persoon