EROTIC NIGHT

Een Erotic Night Boeken

Een Erotic Night is een fantastisch evenement. Heeft u er ooit eens van gehoord of heeft u interesse om als discotheekeigenaar, evenementenbureau of als bedrijf een Erotic Night te organiseren? Dan bent u bij Huurstripper.nl aan het juiste adres. Op de door u geboekte locatie, en of dit nu een discotheek, café of club is, zorgen onze strippers voor sensueel vermaak. Hoe wij te werk gaan? Dat leest u hieronder. Lees dus snel verder en wacht niet met het boeken van een onvergetelijke avond!

Erotic Night: wat kunt u verwachten?

Mogelijk bent u al bekend met het fenomeen Erotic Night? Anders leggen wij het graag voor u uit. Doorgaans vindt een Erotic Night plaats in een gebruikelijke discotheek of club. De bezoekers worden ontvangen door sexy geklede dames en heren. Maar daar blijft het niet bij. U kunt er ook voor kiezen dat zij de drankjes van uw gasten inschenken, serveren of uw gasten op andere manieren vermaken. En dan is het tijd voor het zinderende hoogtepunt: Onze strippers voeren hun act op voor uw gasten. Dit kan, bijvoorbeeld, op een podium zijn. Twee willekeurige personen uit de zaal kunnen dan een zinderende stripact verwachten. Of dit een enkele of duo striptease is: u kunt ervan uitgaan dat onze strippers precies weten hoe ze het hoofd van de heer of dame op hol kunnen brengen.

Zelf een Erotic Night organiseren

U kunt een Erotic Night makkelijk zelf organiseren. Zie het als een normale avond waarbij onze strippers de avond geheel naar uw wens kunnen invullen. U vertelt ons wat u verwacht van een Erotic Night en wij gaan met u meedenken om het beste resultaat. Wilt u echt eens origineel uitpakken, dan is een avond als deze écht onvergetelijk.

Onze diensten inschakelen

Klinkt dit allemaal wel zeer aantrekkelijk en wil u zelf ook een onvergetelijke avond? Laat onze strippers en entertainers dan hun werk voor u doen. Niet alleen bent u van topvermaak verzekerd, u weet ook dat u met echte professionals te maken heeft. Onze strippers zullen namelijk nooit iets doen wat tegen de door u gemaakte afspraken is. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weet u dat u met een gerust hart een erotische avond tegemoet gaat waar uw gasten het nog lang over zullen hebben!

Contact opnemen

In contact komen met Huurstripper.nl is niet moeilijk. U kunt gewoon aan de hand van een simpel Whatsappberichtje, telefoongesprek of mailtje contact met ons opnemen.  Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden om van uw feest of evenement een bijzondere ervaring te maken. Neem contact op via de contactgegevens hieronder:

 en geven beide nog een solo stripshow.

OF BEL ONS OP: 06 – 41 18 27 93
OF MAIL ONS OP: info@huurstripper.nl