Topless bediening

Het is natuurlijk altijd heerlijk om goed bediend te worden. Maar hoe vind u het nu om bediend te worden door een prachtige dame of een gespierde heer waarbij je meer zult zien dan bij een standaard bediening zoals u gewend bent? Met topless bediening slaat u twee vliegen in één klap: u heeft een aantrekkelijke vorm van topless entertainment op uw feest of event én de bediening is ook gelijk geregeld! Onze dames en heren van de topless bediening kunnen onder andere biertjes tappen, eten en drinken serveren en gasten opvangen. Daarnaast verzorgen ze prima entertainment.

Wanneer kunt u topless bediening boeken?

In principe kunt u topless bediening boeken wanneer het u uitkomt. Wij zien dat deze service populair is op evenementen zoals verjaardagen, ladiesnights, mensnights, bachelor party’s en bij erotische diners. Heeft u een soortgelijk evenement op de planning en zoekt u nog een vorm van entertainment? Onze dames en heren van de topless bediening komen graag langs om drankjes rond te brengen met een ontbloot bovenlijf!

Topless bediening naar wens

Waar bent u naar op zoek? Een aantrekkelijke vrouw met een grote voorgeven of een sexy afgetrainde man? Een combinatie is natuurlijk ook altijd mogelijk. Verwen uw gasten met dit erotische topless entertainment en laat ze bedienen door onze verleidelijke topless bediening. Heeft u nog andere ideeën of wensen? Deze kunnen we altijd bespreken, om de ervaring nóg unieker te maken! De gasten zullen nog lang napraten over dit evenement. Wie wil er niet bediend worden door een topless beauty?

Uitstekende invulling van uw event

U kunt bij ons zowel mannelijke als vrouwelijke topless bediening boeken. Uw feest is pas echt geslaagd met topless bediening van Huurstripper.nl Topless entertainment kan geboekt bij alle feestelijke gelegenheden. Een aantal voorbeelden:

  • Mens night
  • Verjaardagen
  • Vrijgezellenfeesten
  • Ladies Night
  • Discotheken
  • Cafés

Heeft u zelf nog specifieke wensen? Dan kunt u dit van te voren aangeven aan ons.

OF BEL ONS OP: 06 – 41 18 27 93
OF MAIL ONS OP: info@huurstripper.nl

NU BOEKEN!