https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/1.png
https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/2.png
2
https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/3.png
https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/4.png
https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/2.jpg
https://huurstripper.nl/wp-content/uploads/2017/04/5.png

ONZE DUO STRIPTEASE

Duo strippers

Wilt u niet één striptease maar een duo striptease huren? Dit is mogelijk bij huurstripper.nl. Wij zijn een allround entertainmentbureau die al uw erotische shows tot in de puntjes verzorgt. Tijdens de duo striptease kunt u ervoor kiezen u volledig te laten verwennen door twee sexy vrouwelijke strippers of door een erotische vrouw en opwindende man. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een duo striptease aan moet voldoen. Met een duo striptease maakt u van een verjaardag, vrijgezellenfeest of andere aangelegenheid een onvergetelijke dag.

Duo stripper huren

Er zijn verschillende duo strippers te huren bij huurstripper.nl. Door de diversiteit aan duo strippers en erotische acts zit er gegarandeerd een show tussen die aan uw wensen voldoet. Bekijk op de website welke dames een duo striptease kunnen geven. Wanneer u bij ons een duo stripper boekt krijgt u hier altijd een bevestiging van.

Wanneer de duo strippers arriveren zullen ze telefonisch contact opnemen. Hierdoor kunt u de duo strippers (ongezien) naar binnen leiden. Wanneer de duo strippers klaar zijn voor de show en het financiële gedeelte is afgehandeld kan de opwindende act beginnen. De duo strippers laten u vol passie genieten van een zeer erotische act.

Duo strippers boeken

Wij zorgen ervoor dat de duo strippers op de gewenste tijd op de locatie aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om één van de duo strippers los te huren. Bekijk hiervoor het aanbod vrouwelijke of mannelijke strippers. Op de website staat vermeld welke shows deze strippers allemaal kunnen verzorgen. Vertel ons wat uw wensen zijn, dan verzorgen wij de rest.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Het huren van een duo striptease kan gemakkelijk telefonisch of via de mail. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-41182793. Het is ook mogelijk een mail te sturen naar info@huurstripper.nl.